Letselschaderecht

Heeft u een verkeersongeval gehad met uw auto of scooter, of als voetganger, in het OV, of met uw paard? Of heeft u een ongeval op het werk gehad door een machine of voertuig? Heeft u letsel opgelopen door een paard van iemand anders, of een hond? Bent u slachtoffer van een medische fout? U vindt dat de schade moet worden vergoed door de veroorzaker van uw letsel, maar hoe regelt u dat?

Mr. Marieke Jansen is de aangewezen persoon om u verder te helpen. Zij is meer dan 25 jaar advocaat en werkt alleen voor slachtoffers. Marieke ziet het als haar morele plicht om voor de belangen van het slachtoffer op te komen. Daarnaast staat zij u ‘pro deo’ bij, als u volgens de normen van de overheid geen geld voor een advocaat heeft. De advocaatkosten worden dan betaald door de overheid. 

Als advocaat is Marieke bevoegd om voor u te procederen bij rechtbanken en gerechtshoven. Daarnaast beschikt zij over een groot netwerk van letselschadejuristen en -experts. Uw wederpartij is een verzekeraar, een grote en machtige partij met veel geld en kennis. Marieke heeft vroeger voor verzekeraars gewerkt en zet zich ervoor in dat u de schadevergoeding krijgt, waarop u recht heeft.

Marieke Jansen letselschade advocatuur in Amsterdam Zuid

Meteen uw letselschade aanmelden