Letselschade of een verkeersongeval gehad in Amstelveen?

Letselschade, medische fouten of een verkeersongeval gehad in Amstelveen?

Gratis intakegesprek in de buurt van Amstelveen

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval in Amstelveen? Of heeft u letsel opgelopen door een ongeval op het werk? Misschien heeft u te maken gehad met een medische fout of heeft u een ongeval gehad door een paard of een hond? In al deze gevallen is de veroorzaker verantwoordelijk en moet hij schadevergoeding betalen. Bij mr. Jansen kunt u terecht voor een gratis intakegesprek om uw zaak te bespreken.


Marieke, een ervaren advocaat in de omgeving van Amstelveen, is gespecialiseerd in gerechtelijke procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. Hoewel deze meestal niet nodig zijn, is zij bereid krachtig op te treden tegen verzekeringsmaatschappijen wanneer dat vereist is. Met haar uitgebreide kennis en expertise staat Marieke klaar om uw belangen te behartigen.

Als senior advocaat voelt Marieke zich moreel verplicht om alleen maar op te komen voor slachtoffers. Ze maakt gebruik van haar uitgebreide netwerk van experts om te streven naar een maximale schadevergoeding.

Bij het kantoor in omgeving Amstelveen wordt de schadevergoeding rechtstreeks aan u als slachtoffer uitbetaald. Het kantoor heeft geen Stichting Derdengelden, omdat we vinden dat uw vergoeding direct aan u moet worden overgemaakt. Marieke heeft zich als specialist geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Haar specialisaties omvatten letselschaderecht en verbintenissenrecht. Om aan de normen van de Orde van Advocaten te voldoen, behaalt zij jaarlijks tien opleidingspunten op elk geregistreerd rechtsgebied.

Gratis intakegesprek

U kunt bij mr. Jansen terecht voor een gratis intakegesprek van uw letselschade zaak.