Letselschade Advocaat in Aalsmeer

Ongeval gehad in Aalsmeer? Marieke Jansen, letselschadeadvocaat, staat voor u klaar!

Heeft u een verkeersongeval gehad in Aalsmeer met uw auto, scooter, als voetganger of tijdens het reizen met het openbaar vervoer? Bent u betrokken geraakt bij een ongeval op het werk door een machine of voertuig? Heeft u letsel opgelopen door andermans paard of een hond? Of bent u slachtoffer geworden van een medische fout? Het is begrijpelijk dat u vindt dat de veroorzaker van uw letsel de schade moet vergoeden, maar hoe pakt u dat aan?

Pro deo behandeling

Mr. Marieke Jansen is de aangewezen persoon om u verder te helpen. Zij is meer dan 25 jaar advocaat en werkt alleen voor slachtoffers. Marieke ziet het als haar morele plicht om voor de belangen van het slachtoffer op te komen. Daarnaast staat zij u ‘pro deo’ bij, als u volgens de normen van de overheid geen geld voor een advocaat heeft. De advocaatkosten worden dan betaald door de overheid. 

Letselschade advocaat Aalsmeer

Als letselschadeadvocaat is Marieke bevoegd om voor u te procederen bij rechtbanken en gerechtshoven. Daarnaast beschikt zij over een groot netwerk van letselschadejuristen en -experts. Uw wederpartij is een verzekeraar, een grote en machtige partij met veel geld en kennis. Marieke heeft vroeger voor verzekeraars gewerkt en zet zich ervoor in dat u de schadevergoeding krijgt, waarop u recht heeft.

Letselschade met de auto

Meteen uw letselschade aanmelden

Veelgestelde vragen over letselschade
Hoe krijg ik letselschade? En wat voor letselschade?

Bij een ongeval, bijvoorbeeld met de auto, de fiets, op het werk, of in een sport- en spelsituatie, kunt u gewond raken. Dat kan ook bij een medische misser, u kunt dan meer kwetsuren oplopen dan waar u voor behandeld bent.

Wie is aansprakelijk voor letselschade? Wie is in de fout bij een ongeval?

Degene die in de fout is bij een ongeval is aansprakelijk voor de letselschade die u daardoor oploopt. Degene die het ongeval of de schade veroorzaakt is in de fout. Dit kan ook zonder dat sprake is van schuld, bijvoorbeeld omdat de schadeveroorzaker in een auto zit, of eigenaar is van een dier, zoals een paard of hond.

Wie is aansprakelijk voor letselschade bij een auto ongeluk of auto ongeval?

ij een auto ongeluk of auto ongeval is de bestuurder van de auto aansprakelijk wanneer u fietser of voetganger bent. Indien u zelf ook een auto bestuurt, is degene aansprakelijk die de schade veroorzaakt heeft.